Cabeling4you | Kabelmanagement en werkplekoptimalisatie

Cabeling4you

Kabelmanagement en werkplekoptimalisatie

Een georganiseerde werkplek draagt bij aan productiviteit. Geen afleidende en belemmerende kabels, goed werkende hardware en een ergonomisch ingericht bureau, dragen bij aan een optimale werksfeer. Uit facilitair, technisch, esthetisch en ergonomisch oogpunt bieden wij een complete oplossing voor werkplek optimalisering aan.

Werkplekbekabeling Werkplekoptimalisatie
×

Onze expertises

Optimaal ingerichte werkplek

Cabeling4you zorgt ervoor dat de bedrading en kabels netjes weggewerkt zijn. Zo realiseren we een rustige ogende werkplek. En dat is niet het enige wat we doen. We denken namelijk graag met je mee voor een geoptimaliseerde werkplek.

Een prettige werkomgeving

Verhoogde productiviteit

Een prettige werkomgeving

Een prettige werkomgeving is essentieel voor hoge productiviteit en efficiëntie. En daar hoort ook het wegwerken van de bedrading bij. Door kabels en snoeren netjes weg te werken voelt je werkplek veiliger, efficiënter en aangenamer. Zo kun jij je richten op de zaken die ertoe doen, in plaats van je te ergeren aan alle chaos en troep op en rond je werkplek. Cabeling4you optimaliseert zowel werkplekken op kantoor als bij je thuis.

Kantoor en thuis

PROFESSIONEEL EN SECUUR

Over ons

Bij Cabeling4you zetten we jou, de klant, voorop. Dankzij jarenlange ervaring weten we precies hoe we je werkplek zo optimaal mogelijk in kunnen richten. We gaan altijd secuur te werk voor een net resultaat. Bovendien weet jij precies waar je aan toe bent. Onze werkzaamheden staan namelijk precies vermeld in het adviesrapport. Geen onvoorziene kosten dus. Zo realiseren we altijd een goede werkplek zodat je prettig kunt werken aan een opgeruimd en professioneel uitziende werkplek.

Over ons

Matoke Tours review

Matoke Tours

Alles ziet er top uit!

“Op ons kantoor (18 werkplekken) was in de loop der jaren een ware kabeljungle ontstaan, dit hebben de mannen van Cabeling4You geweldig opgelost. Ze werken snel en efficiënt, weten precies wat de klant wil en zijn daarnaast vriendelijk en goed in de communicatie voorafgaand en tijdens het project.”

Vrijblijvend adviesgesprek?

06 – 23 84 60 97

"*" geeft vereiste velden aan

Stel je vraag

Neem contact op met Arjen

06 – 23 84 60 97
awalvaart@cabeling4you.nl